Μεταφορικά & επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή στην Ελλάδα

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα εμπορεύματα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-4 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία Courier (Γενική Ταχυδρομική), με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους, θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

 

Αποστολή στο Εξωτερικό

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα εμπορεύματα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-4 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με συστημένο δέμα, μέσω ΕΛΤΑ.

Χρόνος παράδοσης στην Ευρώπη είναι εντός 4-6 εργάσιμων ημερών ενώ στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού σε 10-15 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα της πληρωμής.

 

Ενημερώνεστε απευθείας για το κόστος αποστολής.

 Κάθε επιπλέον χρέωση που μπορεί να επιβάλλει κάποια χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πληρώνεται από τον πελάτη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορεί να είναι ενήμερο για το πιθανό επιπλέον ποσό χρέωσης.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή στην Ελλάδα

Παραγγελία

Τρόπος Αποστολής

Κόστος

Αντικαταβολή

Αγορές άνω των 50 ευρώ

Courier

ΔΩΡΕΑΝ

+ 2 ευρώ

Αγορές έως 49.99 ευρώ

Εντός Αττικής

Εκτός Αττικής

 

Courier

Courier

 

2.9 ευρώ

3.6 ευρώ

 

+ 2 ευρώ

 Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν  Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Μέσω PayPal πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Λόγω αδυναμίας υπολογισμού του κόστους αποστολής, για όλους τους προορισμούς, κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή στο email: info@xartogonia.gr, για επιπλέον πληροφορίες και την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας ή του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,  εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Προϋποθέσεις για την επιστροφή των προϊόντων είναι: να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να συνοδεύονται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας και να προσκομίζεται η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή γίνεται  με την παρακάτω διαδικασία:

 

  1. Ο πελάτης αποστέλλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@xartogonia.gr με το αίτημά του ή επικοινωνεί τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 2834266.
  2. Το προϊόν παραδίδεται, από τον πελάτη ή αποστέλλεται, με έξοδα του πελάτη, στο κατάστημά μας («ΧΑΡΤΟΓΩΝΙΑ», Πεύκων 74, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα)  εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς κατά τις ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 19:00.