Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.xartogonia.gr, με τους παρακάτω 4 τρόπους:


1) Με Αντικαταβολή

Σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης των εμπορευμάτων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους. Εξοφλείτε, δηλαδή, τις αγορές σας στους υπαλλήλους της μεταφορικής εταιρείας, μόλις τα παραλάβετε. Η αποστολή γίνεται άμεσα και με ασφάλεια.

Για αγορές άνω των 500€  δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Είναι δεκτές οι πληρωμές με όλους τους επόμενους τρόπους.


2) Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό/έμβασμα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας και μέσω e-banking.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR17 0171 0420 0060 4212 2243 440  (Δικαιούχος: Ελένη Ασλάνογλου)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6 0011 0132 0000 0132 9234 2683 (Δικαιούχος: Ελένη Ασλάνογλου)

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και στη συνέχεια να μας στείλετε το αντίγραφο της τράπεζας, στο fax: 210 2834266 ή με email στο info@xartogonia.gr


3) Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xartogonia.gr, δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).  Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα, χωρίς  να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει να είσαστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου και να σας ζητηθεί η ταυτότητά σας.

Πολιτική Δόσεων

Διαθέσιμες είναι 2 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας άνω των 150€, για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες.

 4) Μέσω PayPal
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με τον πιο ασφαλή και διαδεδομένο τρόπο παγκοσμίως. Η εταιρία PayPal εγγυάται για την ασφάλεια της πληρωμής σας, και των προσωπικών σας δεδομένων.


Σημείωση: Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Μέσω PayPal πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Λόγω αδυναμίας υπολογισμού του κόστους αποστολής, για όλους τους προορισμούς,  κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή στο email μας info@xartogonia.gr, για επιπλέον πληροφορίες και την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ  Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε Απόδειξη Αγοράς ή Τιμολόγιο πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Σε περίπτωση Τιμολογίου, θα πρέπει να αναφέρονται, κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα απαραίτητα στοιχεία:

  • Επωνυμία επιχείρησης
  • Επάγγελμα
  • ΑΦΜ, ΔΟΥ
  • Διεύθυνση, Πόλη, Νομός, ΤΚ
  • Τηλέφωνο
  • Email